Son Haberler :
16 Eylül 2013 Pazartesi

Calendar 5 uygulaması ile iOS’ta

Readdle‘i iOS için yaptıkları başarılı uygulamalardan tanıyoruz. Tarayıcıya ihtiyaç duymadan belgeleri, sayfaları ya da kartvizitleri tarayarak saklayabilen Scanner Pro ve Dropbox, Box, Google Drive ve iCloud gibi servislerle senkronize ederek dosyalarınızı yönetebildiği Documents uygulaması bunların başında geliyor.

Readdle’in yeni uygulaması Calendar 5 uygulaması bugün App Store’da yerini aldı. Kullanıcıların Google takvim ve iOS takvim ile senkronize ederek hızlıca kullanmaya başlayabildiği uygulama yenilikçi özellikler barındırıyor.

Özellikle mobilin hız odaklı olduğunu düşünürsek Calendar 5 bunu başarmış olduğunu söyleyebiliriz. Çeşitli kısaltmalarını anlayabilen uygulamada düzenli tekrar eden etkinlikte oluşturulabilme, etkinliğin adresini yazma yerine haritada işaretleme seçeneği dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. Etkinlik üzerinden kişi isimlerine ulaşmak yerine kişi ismini arayarak etkinliğe ulaşma uygulamayı hızlı ve kolayca kullanmayı sağlıyor.

Tasarımı ve kullanım kolaylığı ile dikkat çeken Calendar 5 hem iPhone hemde iPad’de kullanılabiliyor. Akıllı takvim uygulamalarının fazlaca var olduğu App Store’da Calendar 5′ın farklılıklarını birlikte tanıyalım
Sonraki Haber
Haber Bulunamadı!
Önceki Kayıt

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top